NAMASTE

Podriem dir que per fi em fet una mica el guiri per Kathmandu! Al mati el Sam tenia compromisos administratius aixi que l’Adria i jo hem decidit anar a una zona molt turistica, la plasa Durbar (per ordres del Sam tenim prohibit allunyar-nos de Thamel…ens cuiden molt, massa!!!).

Per primera vegada des que vam aterrar ens hem creuat amb el tipic grup d’alemanys amb guia! Anar caminant fins la plasa ha estat una aventurilla, el trajecte no es mes de 2km i la guia diu que trigariem dos hores…nosaltres pensant ‘a l’igual’, pero efectivament!!! per aquests carrers es impossible anar passejant…has de posar-li nassos, sino les motos, cotxes i bicis et mengen!!! Hem arribat a la plasa i em fet el turista una mica, fotos per aqui per alla i un te a la terressa mes pijais! tot plegat per 2,50 euros!!!

Cap a les 16h caminadeta cap a Thamel i comprar un detallet (era impossible que em resistis a l’ultim dia….). Hem entrat al “nostre bar”, ja som col.legues!!! i sorpresa! alla ja estava el sam amb un amic (Umit). Em pres un altre te i hem sortit direccio Swayambhunath (temple del micos). Com no podia ser menys, caminata impressionant fins el temple, un cullo i mig d’escales! pero realment val molt la pena pujar i pujar per arribar aquest lloc!

La pujada ja es un festival, amb tot de micos voltant per alla (he intentant fer una foto al troll pero venien corrents a robar-lo…massa perillos!) estatues de budes arreu, gent venent! a d’alt de tot i han unes vistes impressionats de la ciutat, sap greu veure la gran polucio, ja que podria haver unes imatges meravelloses de les muntanyes! La zona del temple es enorme! de fet hi ha dos temples, un budista i induista, es fantastic que les dues religions convisquin tant be….amb el que ens costa posar-nos d’acord a nosaltres en coses menys trascendents…

Per acabar el dia tornada cap a Thamel, tornada al “nostre bar”, cerveseta de rigor i bona nit!!!! amb la sorpresa d’un mail de l’Eric anunciant que ja han arribat a Katmandu (informacio: l’Eric es un amic de l’Adria amb qui va anar a Dallas i que tambe coneix el Sam i l’acompanya el Jordi un altre amic de Barcelona).
Aixi doncs anem a dormir amb l’emocio de trobar-nos dos amics amb els quals ens vam acomiadar amb un ” ens veiem a Kathmandu!!!!”.

Advertisements

2 thoughts on “NAMASTE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s