Diferent

Dies com avui són necessàris per seguir endavant!

Quan estàs empapada en el dia a dia i la quotidianitat t’ofega, un dia diferent fa que tot ho veigi d’un altre color i que tingui més ganes de fer més coses.

El matí a començat a les 9h, he pogut dormir una mica més i això sempre s’agraeix… agafar el cotxe i cap a la uni que són les XII Jornades d’Educació. En principi el pla del dia era 10:00-12:30 Taller Fes la photosíntesi i de 12:30-14:00 Xerrada a càrrec de Xarxa d’escoles Lliures (Xell). Finalment ens hem liat amb el taller i no he anat a la xerrada.
El taller ha estat interessant, una mica de culturilla sobre el Muralisme i experimentar amb eines força interessants tot gràcies a tres grans futures pedagògues! Per a que després diguin del jovent!

A les 15h arribar a casa i fer un bon dinar, macarrons amb un sobregit esplèndit! fer una mica el mandra al sofà, barrinar una estona i investigar una mica més amb els programes apresos durant el taller.

A hores d’ara ja començo a estar nerviosa pel partit d’aquesta nit. No sóc una gran aficionada al futbol, però la possibilitat de jugar una final a Madrid, no ho negarem, té el seu morbo!!!!

Així doncs avui no és un dia especial, en el sentit d’haver fet alguna cosa extraordinària, però estic contenta, ha estat un dia diferent i mira m’agrada sortir de la rutina.

Advertisements

One thought on “Diferent

  1. Sí que s’agraeixen dies diferents sí!!
    Nosaltes avuí hem estrenat el dinar al solet i la gespa! jajaja!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s