maig…

El maig ha començat trist… dies de pluja, fred i avorriment!
A la vista estan els exàmens, mil i una entregues, projectets, comentaris, resencions, assajos… un munt d’idees i pensaments que quedaran escrites en paper que, segurament, acabarà a les escombraries d’un catedràtic universitari.
Quina desmotivació porto a sobre!!! avui sembla que el sol ha somrigut una mica, a veure si “se me pega algo”

Advertisements

3 thoughts on “maig…

 1. Guapa somriu!!

  Ja veuràs com això no dura gaire i tot ho veuràs d’una altra manera! Ja queda menys per acabar i gaudir de les vacances! D’aquí no res fem una sortideta pel cumple de la Judit i pel meu (a veure que us sembla) i ens distraiem una micona!!

  un petóoo!!

 2. Te entiendo perfectamente, a veces parece que lo mejor es ponerse a vegetar bajo el Sol… Pero, de repente, cuando estás a punto de ser el bicho bola (panerola?) que algunos esperan, ves una redonda y roja mariquita que volando feliz atraviesa tus pensamientos y… Vaya, es entonces cuando recuerdas que aunque no lo parezca podemos salir de esta y echar a volar ¿Y por qué no? ¿Quién diría, a simple vista, que las mariquitas, tan pequeñas e indefensas, tienen unas resistentes y funcionales alas?

  Petons

 3. Clar que se t’encomanarà el bon rotllo del somriure del sol!!!! I et donarà força per afrontar l’època dura que tens per endavant. Però pensa sempre en el que t’espera quan s’acabi aquest mes de patiment!!!!

  Amb ganes de seguir compartint espais, moments i illes 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s