Inici de gamba!

Ufff…molts dies sense escriure, però definitivament he decidit que el bloc sigui principalment per narrar aventurilles viatgeres i de manera extraordinària escriure algun que altre pensament…

Així doncs com que s’apropa una escapadeta fantàstica cal escriure una entradeta. Demà comencen les vacances oficalment, després d’examens (cal dir que d’algns encara no sé les notes i començo estar mosca!!!) i de fer de voluntària amb l’esplai Ca l’Oliverar (enyorava fer de moni) per fi comencen les vacancetes i que millor que començar-les a les platges de Formatera amb la companyia de dos grans amigues! Gloria i Marta ens ho passarem de conya!!!

Així doncs demà viatget cap a Formentara!!!!!! Ca la dorita el solet, les platges, el posar-me com una gamba, les nits a la fresca, les claretes observant la posta de sol i el Panda (o similar) ens esperen!!!!!!!

Com em recomanda una altra estimada amiga: gaudiré del sol i trepitjaré la sorra amb força de les platges més boniques del món!!!

Advertisements

4 thoughts on “Inici de gamba!

  1. Ains, m’estic fent la maleta i segur que em deixo mil coses!!!! Per fi!!!!!!

  2. Quina enveja! Formntera deu ser un paradís!!!gaudiu molt de tot el que us ofereix la illa!!!! a veure si ens veiem a la tornada que tinc moltes ganes de voret!!!! 🙂
    un petó estiuenc!
    Marta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s