Pichorry??? Pitlochry!!!

Marxar d’Edinburgh no va ser un drama, ja havíem vist prou de la ciutat i teníem ganes d’aire fresc, de paisatges verds i sobretot de començar a conduir per l’esquerra!
El primer valent en agafar el cotxe va ser el Doctor Parra i potser en algun moment ell mateix ens pot relatar com va ser l’experiència…
Ens dirigíem cap al nord, i la nostra primera paredeta va ser Forfar Ens va semblar un poblet d’allò més acollidor. Recomanable menjar a una petita cafeteria anomenada Allison, cambreres molt simpàtiques i uns pastissos tremenduuuuus!
Només arribar a Forfar vam buscar allotjament, primera experiència en cercar Bed&Breakfast i tot i que pensàvem que ens costaria més, després d’un parell de trucades ja teníem dues habitacions esperant-nos a 5km de Forfar en un autèntica granja, i quan dic autèntica amb refereixo a una granja en funcionament, res de tonteries reformades, no, no! que el senyor de la casa sortia a pasturar!
La Catherine, la mestressa de la casa, era una escocesa autèntica, fins i tot és va indignar quan li vam comentar que ens havien servit, per esmorzar, un Full Scotish amb Beens!!! – això és anglès!-
Tot i que d’entrada la casa ens va donar una mica de xungo, estava al mig del monte (amb vistes al llac, això si) i tenia decoracions pertorbadores com conillets de peluix amb vestidets roses i animalets de porcellana, vam estar molt a gust i va ser una experiència Autèntica!!!
I després d’aquesta primera cerca vam acabar teoritzant que és difícil marxar d’un B&B quan ja has preguntat. La gent t’obre casa seva i sap una mica de greu dir -alé pues gràcies, vaig a mirar si trobo un que m’agrada més-, així pues, si busqueu B&B mireu si teniu web per donar un cop d’ull!

Un cop instal·lats a la nostra granja de Pin i Pon, vam decidir anar cap a un poble recomanat pels foros anomenat Pitlochry, però que per nosaltres sempre serà Pichorry!

Segons els foros allà ens esperaven uns paisatges impressionants i una “rampa en forma d’escala” on es poden veure els salmons com van remuntant el riu…com que nosaltres vam anar a la tarda no vam poder entrar a veure l’espectacle!

Realment el poble és molt recomanable, petitonet, com no, però molt maco! El dia el vam acabar sopant a Le Moulin, hotel i restaurant famós per el seu entrecot d’angus!

Advertisements

3 thoughts on “Pichorry??? Pitlochry!!!

  1. Pitcorky és un dels meus llocs preferits, i això que les botigues ja estaven tancades i els salmons van passar de nosaltres.

    Però l’experiència del puente colgante amb l’Adrià saltant i el sopar i conversa genials al Moulin, no tenen preu.

    El que no expliques és que a la nit et vas cagar de por quan vas entrar a la granja i vas començar a sentir psicofonies…

  2. cert!!!! de fet volia explicar alguna cosa de la por en general, el Sergio explicant històries de por, les psicofonies…però al final em semblava massa llarg! sempre penso que no sabré que explicar i al final em sembla que ja hi ha prou!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s