a ritme de bicicleta

…ara mateix l’Adrià prepara un té i jo gaudeixo d’unes vistes al carrer de la tranquilitat i del silenci de tenir Vondelpark a mig minut caminant…! quina meravella quin luxe, quina pau!

Després de la conferència de l’Adrià ens hem vingut cap a Amsterdam. La conferència s’ha realitzat a Noordwijk, poblet costaner la mar de maco, ideal per a jubilar-se en una d’aquestes “chozitas”.

Cases i més cases com a aquestes per tot el poble i darrera cada una amb el seu camp i hivernacles corresponents, així que aconseguir una caseta així, només és qüestió de posar uns 4 o 5 hivernacles i plantar unes quantes tulipes… o qualsevol altra planta!

Hem estat del més tranquils, però hem arribat a Amsterdam i la calma ha continuat. L’allotjament és idil·lic, estem a un pas de Vondelpark on hem anat a estirar-nos una estona i hem gaudit del paisatge verd i del silenci… hem vist a molta gent que es baixava el cistell per fer un picnic, així que demà hem decidit sopar al parc (a més ens podem cuinar que el B&B té cuina a l’habitació)

Realment en aquest país la gent és tranquil·la i confiada, tothom deixa la bici sense lligar, no hi ha barrots als baixos de les cases i tothom té un gran respecte cap a la pau dels altres…crec que mai et creuaries amb un xaval de 17 anys pujant al tamvia amb la música a del mòbil a tope! Suposo que tanta caaaaalma i aquest ritme pausat deu ser la conseqüència d’anar sempre a 20-30km/h com a mooooooolt!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s