Vondelpark

De les ciutats  que he anat visitant, les que sempre em criden l’atenció i que més m’agraden tenen un gran parc al mig de la ciutat: Berlin, Edinburg, NYC, Londres… per suposat Amsterdam no podia ser menys!

Vondelpark la oportunitat de gaudir de plena natura a plena ciutat… Esplanades de gespa que s’omplen d’autòctons i estrangers per fer una migdiada, una barbaqueu, un partidet de futbol o un picnic d’allò més romàntic.

Pel parc també es veu a tot de gent corrents, anant en bici de passeig o fent esport sobre patins.  Hi ha zones de joc per als més petits, però de joc de veritat, amb sorra, pedres, troncs i aigua (una espècie de piscina…), però també bars amb vistes espectaculars i arbres que permeten ombretes meravelloses!

La quantitat de gent que hi havia dissabte era impressionant, això si tot i el volum de persones es vivia un ambient de calma i bon rotllo. Una experiència recomanable és passejar pel parc veient l’ambientillo i acabar el dia afegint-se a la festa amb un sopar d’amanida, pa i sel·lecció de formatges per sopar!!!

Advertisements

One thought on “Vondelpark

  1. Quan jo hi vaig anar estava tot blanc, jeje. Espero algun dia poder-ho veure verd. ;P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s