Coses a fer, idees??? Ajuda!!!

– Posar-me les piles amb l’anglès!!! Estic buscnt algun curs intensiu, recomanacions???? bueno, bonito y barato clar!
– Visats i bitllets (papeleo i més papeleo!!!)
– Buscar apartament. Investigar quines són les millors opcions i zones!!
– Gestió dels diners? Sabeu quina és la millor manera d’organitzar els dines quan marxes fora? obrir compte d’allà i fer transferència?
– transport allà, comprar cotxe??
– buscar fórums i blocs que ajudin a resoldre tot això! (que per cert estic trobant molt pocs, així que si coneixeu de bons estaré molt agraïda!)

Ais…quantes coses en que pensar! espero algun dia escriure un post donant resposta a tots els dubtes!!!

Advertisements

2 thoughts on “Coses a fer, idees??? Ajuda!!!

 1. neni! mira pel que preguntes sobre webs i blocs a mi hem van recomanar spaniards (spaniards.es) que es una web d’espanyols al món, alla pots fer preguntes sobre els dubtes que tinguis sobre un país ja que hi ha gent d’aquí que viu allà i segur que et donen un cop de mà!
  ui quanta feina que tens!!!! :S

 2. Pel tema de diners, et comento per la meva experiència a Uruguay (per si amb EUA canvia alguna cosa):

  et cobren per les transferències internacionals (bastant) i pel canvi de moneda. I el canvi de moneda, és més barat si és “interbancari” que si és en efectiu, però si el canvi es fa interbancari (més barat) i després treus aquests diners en efectiu, et cobren la diferència entre el canvi interbancari i el que no (vaja, que és com si haguessis fet el canvi en efectiu). Això no em passava si pagava amb targeta!

  Partint de la base que vols anar pel món amb targeta i no només en efectiu, se m’acudeix que tens tres opcions:
  1- tenir una targeta d’aquí (vinculada, més directament o no amb un compte teu d’aquí) que pugui operar amb dollars ($): normalment funciona que tens com “dos comptes” i quan tu decideixes traspasses d’un a l’altre (aplicant-se el canvi corresponent). Si aconsegueixes això entenc que t’estalvies la comissió de la transferència internacional.
  2- tenir un compte (i targeta) allà que operi amb $ i €. pots omplir-la d’euros portant-los en efectiu o fent una transferència
  3- tenir un compte allà (i targeta) amb $ i anar-la omplint amb transferències (vinga comissions) o efectiu.

  Per mi l’1 seria el millor, però compte amb les informacions enganyoses! els de City em van vendre (bueno, regalar que és gratis jeje) la targeta com que podria treure pasta d’on volgués i en la moneda que volgués sense comissions i… MENTIDA!

  Jo a Uruguay vaig fer el 2, amb una transferència grossa d’€ al principi i una recàrrega d’€ en efectiu al final. Crec que podria haver-me estalviat la primera transferència portant la pasta a sobre (no sé si hi ha limits o què). Per la resta, còmode: flexibilitat per canviar a $ (pesos en el meu cas) quan i quant volgués i per la resta un compte/targeta normal i corrent.

  La 3… doncs ja depen de si vols tenir € sota el llit jeje

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s