First day

Abans de començar algunes fotos del viatge i l’hotel!

estirada a l'avió

a Philadelphia t'esperes en un balenci!

i per fi a l'hotel

Per ser el primer dia sembla que estem fent les coses força bé, ja que avui ha estat un dia molt i molt productiu!

Des de Barcelona ja teniem uns quants apartaments mirats, així que el més important avui era conguir veure algun i sobretot fer-nos una compte al banc i aconseguir un mòbil americà per poder trucar, tenir internet sense wifi i estar ben conectats.

Així que després d’un bon esmorzar a l’starbucks (sempre hi ha wifi i er aun bon lloc on seure amb l’ordinador) ens hem dedicat a buscar un citibank i una empresa de mòbils. Em trobat abans el citibank, curiosament a chinatown on tots els treballadors/es eren clarmanet asiàtics, però ha anat molt i molt bé, per que suposo que deuen estar acostumats a explicar les coses a recent arribats, i ha estat un plaer obrir el compte allà. Després de les preguntes de rigor, hem pogut obrir el compte sense problemes, així que tema liquidat, ara només a esperar la targeta i auuu!

Segon pas: aconseguir una targeta de mòbil, així que després d’alliberar el mòbil em trobat un T-mobile, on un noi anomentat Dominc ens ha atès la mar de bé i hem aocnseguit un número de telefòn d’aquí, cosa que ens facilita poder anar trucant als apartaments a qualsevol moment!

Cal dir que aquí sembl que això ho haguem fet en un tres i no res, però no…hem anat a tot arreu caminant, cosa que a SF vol dir anar baixant i pujant un munt de carrers; això ens ha anat molt bé per anar fent un reconeixament de la zona i anar ubicant carrers, i sobretot per conèixer els diferents barris i les grans diferències que hi ha entre un i altre, cosa que també ens pot influir en la cerca de pis (encara que el factor determinant són els diners, ja hem vist on val la pena pagr una miqueta més…).

Hem caminat molt, molt i molt, però com deia això ha estat bé per poder fer un descobriment de l’entorn i adonar-nos de que les distàncies no són molt grans i que més o menys et pots moure bé pel centre i “rodalies” sense necessitat d’agafar transport, a més amb la motivació extra de que vas fent cames 🙂

Caminant, hem pogut veure alguns apartaments (per fora) dels que teniem localitzats, però ha no ha estat possible parlar amb les persones de contacte, així que ara hem deixat un munt de missatges en contestadors esperant  tenir resposta. Només em pogut concretar una visita demà a la 13h.

La sort és que caminant hem vist cartells de “for rent” d’apartaments que no surten a Internet i d’aquests hem pogut veure un, no és una meravella, però compleix amb els nostres requisits de: cuina, lavabo i menys de 1300 dolars, cosa que ens anima a seguir buscant i que ens permet posar-nos una medalleta de primer dia i molts temes resolts!

Advertisements

3 thoughts on “First day

 1. Jo voldré veure fotos d’un apartament d’11m2!
  Amb tot aquest dia i has escrit totes aquestes entrades! Ets una maquina!

  Molta sort amb la búsqueda!

 2. Hola guapísimos ! és una gran idea aquest bloc, així podem saber com us va, estem molt contents que el viatge i l’aterrada a SF vagi “viento en popa”

  Ja sabéu que “donde fueres has lo que vieres”. Com són les mares sempre donant consells!

  Des de Bolvir una abraçada molt forta!

  Agustí i Coral

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s