Organització!!!

Després de passejar-nos durant hores i hores per San Fran, pensant en com explicar les coses i sobretot de com endreçar les idees, he pensat que seria una bona idea crear diferents categories que permetin explicar els diferents aspectes d’aquest viatge.

Per una banda trobo important anar explicant el nostre dia a dia, que anem fent de maner més quotidiana i aquella informació que sol tranquilitzar a família i amistats 🙂

D’altra banda també em sembla interessant fer un petit apartat on exposar aquelles cosetes útils i necessàries de traslladar-se a un altre país, concretamnet a la ciutt de San Francisco, ja que per a nosaltres ha estat important trobar informació a fòrums i blocs, i mira, trobo que la nostra experiència sempre pot ser d’alguna utilitat per altres persones.

Aquesta experiència pot ser interessant pel que fa al fet de fer un trasllat, però de la mateixa manera, estem descobrint una gran ciutat i per tant també pot ser interessant explicar aquelles cosetes xulis de veure quan vas de viatge i fas el guiri!

I per últim un apartat de curiositats i freakades, ja que aquesta ciutat n’és plena i no puc perdre la oportunitat de penjar aquelles coses més curioses amb les que anem creuant.

Primera lliçó: màxima organització!!!

Advertisements

2 thoughts on “Organització!!!

  1. Ok, despres del twit he entrat per llegir una entrada sobre l’arribada… i me’n trobo 4 o 5. Ho he entes,que t’afegeixi al lector de feeds,no? 🙂

    Molt bona elecció de categories! Destaco Tips and tricks i la de Frikades!

  2. Gràcis Guillem! ja veus que afegir-me als feeds és imprescindible! intentaré actualitzar el màxim possible, ja que es tracte de extreure tot el suc aquesta experiència, i trobo que escrivint poso ordre les coses que vivim i semblen més reals!!!
    Una abraçada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s