Tips & Tricks

– Dels primers passos a fer, és aconseguir un mòbil del país, important si cal anar trucant apartaments o diferents llocs. Important!!! si voleu consercar números del vostre mòbil sense gaires complicacions, sobretot graveu els telèfons amb el +34 davant, sinó amb el número de US és una mica lio, i fent aquest petit pas t’estalvies drames!

– Si és imprescindible obrir-se una compte bncària, jo recomano, en el cas de US obrir-la a Citibank, i és una bona opicó fer-ho en un barri on hi hagin forces imigrants, rotllo chinatown, ja que els treballadors/es estan molt acostomats a parlar amb estrangers i tenen molta paciència i ho expliquen la mar de bé!

Endolls! sol ser un problema quan no quadren els aparells amb els endolls, s’ha d’anar amb mil transformadors! solució: portar un lladre (amb mooooltes entrades) així només necessites un trasformador i pots endollar tots els teus aparells sense problema!

– Com que a la maleta no deixen portar molt de pes i l’espai és limitat, una bona manera d’aconseguir unes mantes es robar les de l’avió, potser sembla una mica rastrer-ho, però nosaltres els hi estem treient molt partit.

– Igual que le mantes, endur-se els coberts de l’avió també es una gran idea, ja que els primers dies que no tens de res, va bé poder comprar-se un iogurt, o uns cerecals i poder-ho menjar sense problemes

Advertisements

2 thoughts on “Tips & Tricks

  1. Pingback: Organització!!! « El Viatge del Troll

  2. Pingback: First day « El Viatge del Troll

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s