Homeless o pujades

Després de 2 dies a SF si puc fer una afirmació sobre com moure’t per la ciutat es que tens bàsicament 3 opcions.

Una primera, i que nosaltres de moment no hem experimentat amb profunditat és amb transport públic o taxi…quan tingui més informció en aquest sentit ja la comentaré.

Una altra opció és anar caminant. En general moure’t a peu per la ciutat no és un problema, sobretot si et quedes pel centre, ja que downtown no és massa gran i pots canviar d’un barri  passejant pels carrers.

Ara bé, un cop decideix caminar tens dos opicions, depenent de si prefereixes estar creuan-te continuament amb homeless o si prefereixes pujar i baixar carrres i cansar-te una mica més.

Nosaltres hem acabat deduint que a les zones i carrers on i hi ha més pujades i baixades és a les zones on hi ha menys gent pel carrer…suposo que passen de fotre’s aquestes caminades. Així doncs si sou persones a les que us fa una mica de por caminar per carrers plens de homless  (que val a dir que són generalment inofensius i que no diuen res, simplment estan estirats, fumants, bebent o dormint, però que es molt impactant i no estem acostomats i per tant impressiona) teniu la opció de cansar-vos i patejar per pujades esgotadores.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s