Buscant mobles

Ahir (dissabte 7 d’abril) ens vam passar el dia buscant mobles baratillus pel pis. Vam mirar moltes botigues de segona mà i la majoria es troben situades a Valencia St. (situat al barri de Mission, què cal dir que és un barri mooolt guay) Vam passar el matí passejant pel carrer buscant ofertones, però el que vam acabar descobrint és que la segona mà mola massa i tot és molt car. Totes les botigues que vam trobar venien coses de segona mà si…però ara el rotllo vintage es porta massa, cosa que converteix les reliquies en antiguitats molt valorades i molones i que per tant una merdeta de taula val 300 dollars. Així que després d’un matí poc profitós, pel que fa a la recerca de mobles, després de dinar, vam decidir anar al cine a relaxar-nos una mica i que vam veure??? doncs el Jocs de la Fam!!!! tenia moltes ganes de veure la peli i veure com havien fet l’adaptació del llibre i realment m’ha agradat molt!

Trobo que és una molt bona adaptació, els personatges estan ben trobats, el guió està guay (tot i que no puc valorar seriosament ja que no he pillat gaire totes les converses) i sobretot el que més valoro és què és una peli feta per lectors/es del llibre. Personalment us el recomano molt, moltíssim, sobretot si voleu veure la peli que a Barcelon s’estrena el 20 d’abril (teniu temps de sobres per llegir), gaudireu la peli molt més!

Avui (diumenge) el dia ha estat molt més relaxat, hem abandonat una mica la idea de trobar gangues de segona ma, tant a les botigues com per cairgslist (tot i que hem trobat un sofà llit per 50 dollars que de moment ens fa el fet) i hem quedat amb un noi espanyol que fa un any que viu aquí. Amb ell hem descobert un parc molt xulo Dolores Park, on justament feient una festa per celebrar “Easter” (i que és mereix una entrada a part en l’apartat de curiositats…). En David ens ha confirmat que la millor manera d’amoblar-se el pis i més barata és anar a l’Ikea i que a cairgslist o botigues de segona mà només trobes alguna coseta de tant en tant que realment valgui la pena. Així que després de la pròpia experiència i de parlar amb en David hem decidit que demà marxem cap a l’ikea i comprem les coses essencials i a més ens ho porten a casa, valor afegit, ja que sense transport era un percal anar a buscar els mobles pels diferents barris de SF.

Advertisements

2 thoughts on “Buscant mobles

  1. Ja t’ho vaig dir, Monki. Encara que sigui trist, moltes vegades Ikea és millor solució. Pels detallets podeu mirar “flea markets”, que són realment barats i pots trobar les autèntiques quincalles de la gent.

    Us he buscat un llistat de Flea Markets que, molts cops estan combinats amb el Farmers Market, on grangers i pagesos locals venen les seves cosetes orgàniques… http://savvycities.com/shop/flea-markets/

    El de Alemany obre cada diumenge al matí http://sfgsa.org/index.aspx?page=1059

  2. gràcies pels links encara ja teniem la informació 🙂 l’altre dia passajant i xerrant amb la gent vam arribar a la mateixa conclusió i també ens van donar els noms d’quests “mercadillos de pulgas”…però estn força lluny…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s