ChinaTown

Com a tota gran ciutat, a SF també hi ha ChinaTown, i pel que tinc entès una de les més grans de nordamèrica…

San Francisco es caracteritza per tenir barris ben diferenciats, i a més de debó, ja que d’un carrer a un altre hi ha molta diferència d’estils i sembla que estiguis a una altra ciutat, barris com Mission, Castro, Tenderloin, Nob Hill…molt mítics i caracterísitiques per coses ben diferents i que no queden gens lluny un de l’altre. Així que si viatges a SF es imprescindible passejar per cada un d’aquests barris, però sobretot cal veure Chinatown!

Nosaltres ahir a la tarda, buscàvem estris baratets per la cuina i també una cortina de dutxa i un cobrellit…en fi coses per la casa que estiguèssin bé de preu. Després de patejar-nos tot el centre vam pensar que a ChinaTown seria un bon lloc per trobar coses útils i baratetes…en el nostre país en el “xinos” hi ha de tot!!!

Seguint aquesta idea vam començar a perdre’ns pel barri i a descobrir que; efectivament a ChinaTown hi ha de tot, de tot menys el que buscàvem… El tema és que les botigues estan massa enfocades als guiris, i tot passa a ser en clau de souvenir, fet que ens va perjudicar una mica per trobar coses útils de veritat pel nostre pisito!

Així que la tarda no va ser gaire productiva pel que fa a l’acondicionament del pis, però ens ho vm passar la mar de bé passejant pel barri i descobrint les mil i una curiositats que pots trobar en una botiga de ChinaTown.

Com podeu veure el caos i l’amontonament de coses és igual aquí, a Barcelona i a la China popular!!

uns buditas

Les botigues de ChinaTown tenen de tot, però el que més m’agrada i em crida l’atenció es que tot i vendre un munt de coses occidentals, continuen venen coses pròpies. Budes, teteres, palillos per menjar, catanes….tot un munt d’objectes curiosos i que suposo que deuen ser de decoració.

Es ben sabut que els xinesos els hi agrada la pólvora…doncs uns quants petards, per allà tirats, jajaja, venga que no passa res!

I per últim no podia deixar de penjar aquesta meravella!!! una joguina què és un wàter, amb el paper, la merdeta i sobretot el d’esambossador!

Per si no ho sabeu a US no s’aconsella tirar el paper dins del wàter, a tot arreu hi ha paperes, ja que que els lavabos s’embossen massa ràpid! així que aquesta joguina sembla una tonteria, però no, és important que des de petits els infants aprenguin a com d’esambossar!!! jajajajaaja m’encantaaa!

Advertisements

5 thoughts on “ChinaTown

  1. Tu saps que ja no podré viure sense aquest joc de gomes. De fet, estic per comprar-les per internet per tenir-les.

  2. Pedido de petardos para sant Joan y para reyes joguina de WATER.
    ja,ja,ja.
    Una abraçada pels dos

  3. Eiiiii!!! dir que ja hem trobat botiga de xinos (tal i com l’entenem nosaltres) a Chinatown!!! per fi, coses útils i quotidianes a bon preu, sense que siguin modernilles!!!! oleeeeeee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s