Foursquare

Aquí si!!! no sé si coneixeu l’aplicació de foursquare, a mode de resum per principiants dir què és un aplicació que et permetfer check-in (o sigui loclitzar-te en el mapa i fer saber on ets al les teves amistats). Així dit pot semblar una xorrada, no?

Doncs per a tots aquells que a Barcelona em deieu que sóc una pesada, dir que aquí foursquare té un gran sentit i és molt útil!!

A més de ser un joc on dius on ets, et donen punts per competir amb els teus amics/amigues i desbloqueges medalletes boniques a mode de premi, a més foursquare et permet deixar Tips (recomanacions) i fotografies del teu pas pel restaurant, botiga, cine, parc, plaça, o qualsevol establiment on hagis fet check-in. Aquests tips pretenen donar una imatge general del lloc i així ajudar a futurs “clients” a decidir si és una bona idea passar-se pel lloc o no.

Personalment ja fa molt temps que feia servir foursquare a Barcelona, però cal dir que ho feia servir més com a joc i distracció que no pas com a element realment útil. Aquí a SF hem descobert lo gran què és aquesta aplicació i el poc partit que se li treu, encara, a Catalunya.

Aspectes positius:

– Els llocs on es pot fer check-in estan molt ben indicats i no hi ha de repetits, com a Barcelona

– Cada lloc com a mínim té 3 tips, cosa que és molt bona, ja que sense estar en el lloc ja tens informació. Per exemple si un restaurant és bo, que val la pena demanar o fins i tot el menú amb els preus.

– Hi ha moltes promocions!!! rera aquest joc i aquesta “guia col·laborativa” de la ciutat, també s’amaga una gran potencialitat per la publicitat. Ja que cada vegada que fas check-in a un lloc ho estàs publicitant entre les teves amistats i seguidors/es. I evidentment deixar un tip positiu pot donar molt “caché” al negoci. Així que al contrari de Barcelona, que encara falta molt recorregut, Els establiments  de SF ofereixen un munt d’oferetes i promocions si fas check-in o si els hi deixes un tip. Per a que us feu una idea hi ha reduccions d’un 20% en el preu d’un menú per deixar un tip positiu o 10 dollars de regal en la propera compra si fas check-in amb dos amics… Cerveses més barates, cafè gratis, 50% de descomptes!!! un món ple de promocions i descomptes pel simple fet d’anar geolocalitzan-te!

Encara no és molt útil en totes les ciutats, però és clar que a USA en general i concretament a SF tenir foursquare és una gran manera de descobrir llocs interessants on anar i que fer i sobretot aconsguir millors preus! una bona font d’informació i sobretot feta entre tothom…entre la gent que realment hi va i ho valora. Visca la intel·ligència col·laborativa 😉

Advertisements

4 thoughts on “Foursquare

  1. Bon dia, que guapo el FOURSQUARE, ja me direis como funciona.
    Todo bien?. Un abrazo

  2. felicitats ets molt valenta et desitjem molta sort . petonets dels nens . i tranquila pel nivell d´angles el meu es el mateix pro en catala ja ja ja .pero bueno se hace lo que se puede ja ja ja bs fins un altre dia . cuideu-vos els dos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s