Pier 39

Sense dubte, Pier 39 és un dels llocs més mítics de San Francisco i un lloc ideal si vols saber de primera mà quin és l’oci més comú entre els yankies: passejar amb menjar a la mà entre botigues!

Amb aquesta idea doncs, Pier 39 és una espècie de centre comercial a l’aire lliure ubicat en el port, concretament en el moll 39 (per mi té un toc rotllo port aventura…). El lloc és ple de botigues la mar de curioses tipus: coses només per esquerrans, imans de totes les formes mides i colors, frekadetes de películ·les com una motxilla què és un Iwok o coses fetes amb petxines.

Reconèixer això té puntuació extra!! Sabeu què és i quina peli surt???

El fet és que és un centre comercial molon i original, enfocat força al turisme però sense perdre l’escència més made in USA (ja què  mjoritàriament hi ha locals passejant), així que  entre totes aquestes botiguetes estrambòtiques i hi ha mil i un restaurant o paradeta de menjar per fotre’t una crepe, una hamburguesa o fish and chips!

Realment Pier 39 és un lloc curiós de visitar i de passar-s’hi un matí o una tarda. Nn bon plan és anar caminant des de Market st. pel passeig marítim, gaudir de les vistes i de les paradetes de menjar de Fisherman’s Whartf i arribar fins al Pier 39. Allà entrar a les diferents botiguetes i veure les coses més curioses, menjar alguna cosa tipus Cocount Shrimp o Donuts petites si voleu algo dolç i arribar fins a veure el mar i flipar amb trobar-vos Alcatraz al davant!

A la banda de l’esquerra per compensar una mica la bogeria d’Alcatraz i per donar el toc més maco i natural a la zona es poden veure foques i lleons marins que s’estiren en el moll a prendre el sol.

Advertisements

6 thoughts on “Pier 39

  1. Hola, que guapada, no recuerdo el nombre de la peli, pero si que la hacia Tom Hank y la trama.
    Un beso

  2. Acierto total 10 points, Bueno hoy semi-final champions, haber si ganamos.
    Por aqui todo bien.
    Un abrazo y besos para los dos.

  3. Vas entrar al leftie’s??? em vaig passar una hora mirant i sentint els sorolls dels lleons marins! crec que al pier 39 tens un buba gump!Disfruteu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s