Earth Day

Diumenge va ser el dia de la terra, és una diada internacional i per tant a San Francisco també es va celebrar. (Volia escriure el mateix dia per celebrar la diada, però he tingut problemes amb les fotos…)

La veritat es que va ser un bon dia i em va recordar molt a Barcelona. Si coneixeu la festa, segur que heu passejat pel parc de la Ciutadella en el Dia de la Terra. Paradetes d’associacions, de menjar orgànic, bisuteria feta a mà… és un dia maco per veure i sobretot conèixer diferents persones que creuen en mantenir un planeta sostenible i “verd”.

La festa i celebració d’aquí va ser molt similar, fins i tot molt més petita, però la idea era la mateixa. Estants amb diferents associacions que treballen per la ecologia, des de Greenpeace fins empreses que posen plaques solars tenien paradeta.

Vam dinar fantàsticament bé una espècia de kebab vegetarià de tofú, arrós, salsa teriyaki…mmm, una delicia i no em vaig voler mirar cap paradeta de cosetes fetes a mà per no tenir tentació de comprar res!

En fi, va ser un bon dia i vaig recordar  celebracions del Dia de la Terra en les que he passejat per Arc de Trionf i la Ciutadella, molt ben acompnyada i visitant a la Niña del Caracol 😉

Com a toc yankie a més de les diferents paradetes hi havia concerts. Grups de música força curiosos, d’estacar un grup de xavalins que tocaven la mar de bé!

Per acabar el dia, just per sota de casa vam veure passar un “cercavila”, encara no sabem que era ni per a què es feia, el fet es que sentir saxos i trometes pel carrer, mirar per la finestra i veure l’espectacle no té preu!

Advertisements

3 thoughts on “Earth Day

  1. Hola Guapos, feliz 1º de Mayo.
    Lidia que tal el Ingles?. Adria que tal la Universidad?.
    Guapa la celebración del

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s