Idees acumulades

Aquests dies vaig acumulant fotos, pensaments, idees i al final entrades que m’agradaria publicar al bloc. Com per exemple la meravella de passejar per Golden Gate o explicar alguna curiositat de Mission o fins i tot comparar la manifestació de l’últim dia 1 de maig. La realitat és que cada dia tinc menys temps, la rutina es va apoderant de mi i passen les hores i els dies i no escric.  Aquest cap de setmana espero fer un intensiu 🙂

De moment i de manera ràpida, comentar que les classes d’anglès van bé, sembla que vaig enterant-me d’alguna cosa ja que m’han pujat de nivell, de fet m’han pujat 2 nivells, jajaja he fet una escalada del 4 al 6, encara que no visualitzo aquestes millores a l’hora de parlar (això ja és un problema de vergonya i que haig de treballar), però sembla que vaig fent progressos amb la gramàtica i el vocabulari.  Suposo que el fet de  tragar-me totes les series en v.o i subtitulades en anglès també tenen alguna cosa a veure en la millora. (visca netflix!!!)

D’altra banda l’Adrià ja ha començat la feina a la uni, ja té la seu passe per moure’s per l’edifici, això si, com a estranger té algunes restriccions, autoritzat només per yankies!, però té despatx propi. La vertat és que està content i no ha de fer un horari gaire sacrificat.

En general passem el dia dedicat a la feina/estudi i les tardes al reconeixment de la ciutat. És un plaer sortir a fer passejos pel centre, fer un cafè o anar a comprar alguna cosa que se’ns acut que necessitem a Chinatown o si estem molt “vagus” a la zona de Market St. que hi han mil botigues.

Advertisements

2 thoughts on “Idees acumulades

  1. Quines ganes de saber coses!!!! però de tota manera és millor que paseu el temps voltant que no pas davant de l’ordinador escrivint. Ja escriuràs el dia que plogui molt, jajajajajaja

  2. Hola , es verdad el día a día nos come el tiempo.
    Enhorabuena Adriá por el despacho je..je..y tu Lidia por el nivel de Ingles.
    Nosotros estamos en Pamplona como siempre de ” Feria”.
    Un beso para los dos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s