Golden Gate Park

Soprenentment el Golden Gate Park (a partir d’ara GG Park), no és el park que et porta fins el Golden Gate Bridge i que rodeja la punta de la ciutat, no, resulta que el parc del costat del Golden Gate és diu Presidio i el GG Park està força apartat del pont… curiositats de San Francisco amb la intenció de liar als turistes 😉

De Presidio i el Golden Gate Bridge ja en parlarem un altre dia, of course, però avui toca el GG Park i és mereix una bona entrada (i segurament més d’una al llarg del viatge), ja que per mi, de moment, és una de les millors coses de les ciutat i on dificilment hem cansaré d’anar i descobrir.

El rectagle enorme de color verd, això és GG Park

Com ja he comentat alguna vegada, en el bloc, m’encanten les ciutats que tenen un parc enorme; NYC, Amsterdam, Berlin… grans ciutats, amb grans parcs que permeten desconectar del ritme de la ciutat i per moments sentir-te una mica més aprop de la natura.

El GG Park és precisament això, un troç de bosc en mig de la ciutat! un parc més gran que el Teergarden o el Central Park…i bé se li diu parc perquè els yankies són així perquè realment la sensació de passejar per algunes zones del parc és la mateixa que pots tenir en mig dels pirineus. Olor a pinassa, riarol, un llac i pistes forestals.

la meva fotogenitat brill per la seva absència

Un lloc fantàstic on fer un picnic, una costellada o anar a prendre al sol. Els espais de gespa i arbres són gegantins i inacavables. Nosaltres vam anar amb la bici i només vam recòrrer una tercera part del parc.

Japan Tea Garden (previo pago de 7$), ho farem quan vinguin visites…

A més de gaudir de la natura, dins el parc, també hi ha museus el jardí botànic i una zona que em va recordar la plaça del Pi amb artistes i els seus quadres, en fi un bon lloc per passejar i perdre’t qualsevol dissabte.

Al fons el Museu de les Ciències

Com deia, nosaltres encara no hem descobert tot el parc, poc a poc. Però va ser fantàstic fer una truita de patates, pa amb tomàquet i fer un dinaret davant del Roses Garden.

Advertisements

3 thoughts on “Golden Gate Park

  1. Hola Lidia, soc el Tiet, estamos en Vilasar con los abuelos, viendo todo el viaje,
    recuerdos y muchos besos del Abuelo,Abuela y nosotros.

  2. Sóc conscient de que vaig tard comentant la jugada (que no tard en llegir-te, eh!!!), so sorry!
    Guapi, a mi també m’encanten les ciutats amb parcs i els grans parcs de les ciutats. Realment el que es veu i el que expliques és una passada. Quin luxe poder-hi anar a passar una estona sense acabar-lo de descobrir del tot, per així tenir una excusa per poder tornar-hi. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s