Escapadeta II

Després de passar la nit en un motel de carretara (Artichoke Inn), molt digne i bastant bé de preu, diumenge vam tornar a Monterey, ja que haviem fet la reserva per anar a veure balenes!!! (regalet de l’Eric, Guillem i Ju)

Tota l’excursió són tres hores així que us ho podeu imaginar: 1 hora de trajecte, 1 hora esperant a veure si apareixen les balenes, orques o dofins i 1 hora de tornada. El preu de l’esxurció varia entre companyies però bé penseu que heu d’estar disposats a pagar entre 35 i 40 dollars per l’esperança de veure aimals… ja que pot ser que no veieu res! Aquest no va ser el nostre cas 🙂

Evidentment no vam veure imatges com les que apareixen a la propaganda de la companyia, però si vam veure balenes. LLunyet i només en vam veure 3 però la veritat es que va ser molt emocionant.

Sento no tenir grans imatges, però aquesta és una de les ocasions en la que és més important viure-ho i veure-ho en directe que no pas darrera una càmara!

Després de l’excursió ja tocava anar tornant cap a San Francisco, però de camí vam decidir fer una parada a Santa Cruz. La idea inicial era seure en un restaurant, fer un bon dinar de celebració i tornar cap a casa.

El que no sabíem és que a Santa Cruz ens trobaríem un super parc d’atraccions a la bora de la platja, que ens obligaria a canviar de plan.

Després de quedar-nos flipats amb la meravellosa bogeria de tenir atraccions a la bora del mar, vam decidir passejar-nos pel moll i menjar un entrepà ràpid per poder aprofitar i passejar.

Tal i com deia la nostra guia, Santa Cruz és capital dels hippies modernillos, però no us deixeu enganyar per les pintes de la gent, ja que la majoria dels més destartalats són millonetis de Silicon valley.

Com haviem de tornar el cotxe no vam poder explaiar-nos, però vam poder fer un passeget pel Beach Boardwalk que ens va servir per decidir que Santa Cruz és un lloc al que tornarem. Està clar que s’ha de venir un dia a fer una mica de platgeta i pujar-se a la Giant Dipper!

Montanya Russa construida al 1924

Advertisements

3 thoughts on “Escapadeta II

  1. Quina bona pinta que té tot això que feu! Ja veig que temps per avorrir-vos no en teniu pas, què bé!!!! Algun dia podriem tornar a recórrer món plegats a lo Marroc, què us sembla? Una abraçada molt forta!

  2. Molt maco tot.
    MOLTAS FELICITATS, De part de tots, Tiet, la Tieta, La Rosa y yo (PAPA),
    estem a S.Sebastian a una Fira y la semana que ve nem a Andalucia (Sevilla)
    MOLTS PERO QUE MOLTS PATONS, una abraçada molt gran de part meva.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s