Setmana de visites

Aquesta última setmana he estat d’allò més distreta, ja que hem tingut visites. Primera expedició catalana en quedar-se a Casa Feliz Apartment!
Ha estat una setmana molt divertida i sobretot molt turísitica, ja que les visites portàven les seves preferències i llocs que volien visitar, així que han estat uns dies d’anar a munt i a vall visitant la ciutat, buscant i trobant llocs d’allò més curiosos.
Sóc un desastre i cap dia vaig agafar la càmara, cosa que haig d’aprendre: sortir al carrer a passejar = agafar la càmara! Mai saps quins racons meravellosos et portarà el passeig i voldràs tenir una foto…
Però bé, no problem, en poc temps torno a tenir visites i moltes de les coses, per no dir totes, les repetirem així que hi haurà fotos de tot!!!

Aquests dies, fent de “guia turísitca” (cosa que m’encanta), i xerrant amb les visites, he pensat en poder oferir-me a fer una mica de guia a gent que vingui a San Francisco i vulgui conèixer racons de la ciutat. Sé que en algunes ciutats hi ha gent voluntària que fa rutilles alguns dies de la setmana i pots anar i després deixar “la voluntad”.
He pensat que estaria xulo, ja que hi ha moltes tardes que no tinc res a fer i seria una oportunitat de distreure’m, conèixer encara més la ciutat, conèixer gent nova… estaria guay!
En fi, he estat donant voltes a aquesta idea, però no sé ni com anunciar-me ni exactament com fer-ho.
Algú sap d’alguna experiència similar???? Agraeixo consells i opinions!

Advertisements

4 thoughts on “Setmana de visites

  1. Jo crec que a l’Atrápalo, a Edreams o a qualsevol d’aquestes històries si poses algun comentari a l’espai on diu opinions, podries posar: Si voleu fer un passeig per San Francisco amb una guia “casolana” poseu-vos en contacte amb ……… en català, castellà o anglès. Val la pena!!!
    Pots fer-te una wordpress amb quatre coses i quatre fotos i una adreça de gmail (sanfranciscocamina@gmail) o alguna cosa semblant, que sigui igual en català que en castellà i que quan alguna persona estigui buscant informació per internet i posi passejar pre san francisco o visita a san francisco doncs pugui sortir la teva pàgina. s’ha d’estudiar!!!!!

  2. GUAPA!!! Quina gran idea! Aquí Montreal hi ha un noi que ofereix aquest servei, en català i castellà i s’anuncia a través del Casal Català de Quebec. No sé si a SF hi ha alguna entitat semblant. Et deixo la pàgina web d’aquest noi perquè hi puguis fer un cop d’ull: http://www.mpom.ca/

    Un petonàs ben fort!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s