Behind the Troll

This is me: Lídia! behind the purple hair Troll 😉

I am from Sant Joan Despí, small city close to Barcelona. Currently, I live in Edinburgh, Scotland, and before I was living in San Francisco, California.

I studied Education Science and Social Integration. For many years I was an educator and teacher. The last two years in San Francisco I worked in the Tech industry where I learnt a lot and was a great experience. I grew up as a professional as a person.

This blog is a space where I write about my trips, but not always. This is a very free space, where I write my thoughts and ideas disorderly.

So, if you are looking for a polite, clear and consistency perhaps this is not your best option.

                                           ——————————————————————————————

Darrera d’aquest Troll de cabells liles m’amago jo, la Lídia!
Sóc de Sant Joan Despi però actualment visc a Edinburgh, després de passar 3 anys de la meva vida a la meravellosa ciutat the San Francisco, California.

Vaig estudiar Integració Social i Pedagogia. Durant molt anys he fet de monitora d’esplai, formadora d’adults i profe d’idiomes. Els darrers anys a San Francisco els he dedicat a treballar a la “tech industry”, un canvi que m’ha fet un creixer molt com a persona i a nivell professional.

La família, les amistats, viatjar i l’ordinador són essencials en la meva vida. Em considero una persona sociable, amb caràcter i crítica amb el món que m’envolta.

Aquest es un espai bastant lliure, no escric massa seguit i no sempre sobre el matei tema.  Espero fer d’aquest espai un lloc lliure on abocar idees, somnis, reflexions, pensaments…

Cal a dir que aquest és un blog sense gaire ordre, escric tal qual em passa pel cap i normalment no rellegeixo l’escrit per saber si té alguna coherència o falta, així que si esperes un blog endreçat, potser aquest no és una bona opció 🙂

Nepal 2010

Scotland 2010

Euskadi 2011

San Frncisco 2012

Bryce Canyon, AZ 2013

Bryce Canyon, AZ 2013

Alaska (Matanuska Glacier) 2014

Alaska (Matanuska Glacier) 2014

Miyajima, Japan 2015

Miyajima, Japan 2015

Advertisements

3 thoughts on “Behind the Troll

  1. Buenas tardes

    Estamos preparando en nuestro blog una sección llamada “NUESTROS AMIGOS BLOGGEROS” en la que queremos dar la oportunidad de darse a conocer a los bloggers de viaje y continuar promoviendo entre nuestros lectores lo apasionante que puede llegar a ser viajar por todo el mundo.

    Si te gustaría participar y quieres más información puedes enviarnos un mail a info@muchomasqueunviaje.com o llamarnos al 93 664 59 17

    Muchas gracias

    Equipo de muchomasqueunviaje.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s